YouFone

Het is wellicht niet zo’n grote naam als andere providers van Sim only abonnementen, maar YouFone doet inmiddels ook al aardig wat jaartjes mee met de grote jongens. En niet onverdienstelijk!

YouFone is namelijk een specialist in Sim only abonnementen en dus ook de Sim only met onbeperkt internet abonnementen. Dat is namelijk ook het enige waar YouFone zich mee bezig houdt, Sim only.

Bij YouFone kun je geen telefoons kopen, enkel dus abonnementen. En juist omdat ze alleen maar hier mee bezig zijn kunnen ze van die ontzettend gunstige prijzen hanteren voor jou als consument.

Op dit moment zijn er maar weinigen zo goedkoop als YouFone. Sterker nog, wij weten niet één provider bij wie je beter terecht kunt voor een Sim only abonnement als bij YouFone.

Als je klant bent bij YouFone maak je gebruik van het netwerk van KPN. Dit is een zeer betrouwbaar netwerk. Dat is ook de reden dat YouFone van die uitstekende service kan bieden.

Ben je benieuwd wat YouFone voor jou kan betekenen en hoe je jouw abonnement compleet op je eigen behoeften kunt afstemmen? Klik dan hier.