Tele2

Het aanbod van Tele2 in deze markt van sim only onbeperkt internet abonnementen is heel erg goed. Alhoewel ze dus niet echt onbeperkt internet leveren zijn ze wel in staat om zulke grote databundels te leveren dat je bijna wel kunt spreken van onbeperkt internet.

Wat dacht je van een databundel van 2500 MB. Veel succes om dit op te krijgen in een maand, al zijn we ervan overtuigd dat dit wel kan lukken natuurlijk. ;)

De tarieven voor bellen en sms’en zijn al vanaf 2 cent per minuut en per sms. Je gaat geen lagere tarieven vinden, hooguit gelijkwaardige tarieven. Tele2 doet het dan ook erg goed en wint aan populariteit in de branche van de mobiele telefonie. Bij Tele2 kun je bellen en sms’en vanuit 1 bundel.

Indien je dus een databundel hebt bij Tele2 voor mobiel internet ben je vast ook wel benieuwd wat het dan kost wanneer er buiten de bundel om wordt geïnternet. De kosten hiervoor vallen mee, namelijk slechts 15 cent per MB. Als je bij Tele2 helemaal geen bundel hebt om te internetten vanaf je mobiel is het een stuk duurder, want dan betaal je namelijk 1 euro per verbruikte MB. Daarom is het altijd raadzaam om gewoon een databundel te nemen.