Sim only is voor iedereen

Aangezien sim only er in alle maten is kan iedereen kiezen voor sim only. Zowel voor de grote gebruikers als de kleine gebruikers zijn er leuke abonnementen te krijgen. Waarschijnlijk ben jij wel een grote gebruiker, aangezien je ons waarschijnlijk gevonden hebt in je zoektocht naar sim only onbeperkt internet. De providers op de hoofdpagina bieden goede diensten aan waar je dan waarschijnlijk veel aan zult gaan hebben.

Heeft sim only nadelen?

Misschien dat iemand anders je kan vertellen welke nadelen sim only heeft, maar wij kennen niet een nadeel van sim only en gebruiken zelf dan ook al jaren sim only abonnementen. Simpelweg omdat dit de meest goedkope en ook praktische oplossing is. Je hebt met sim only veruit de meeste keuze in abonnementen, dus met sim only zal iedereen dan ook slagen.

Sim only heeft enkel voordelen. Toch zeker het sim only onbeperkt internet abonnement van provider T-Mobile of van Youfone is gunstig te noemen. Zo hoef je in elk geval nooit bang te zijn dat je geen contacten kunt onderhouden via Whatsapp.