Sim only abonnement en prepaid

Als je eenmaal je oog hebt laten vallen op sim only kun je kiezen uit 2 verschillende diensten, namelijk een sim only abonnement en prepaid sim only. Over het algemeen zullen de meeste mensen kiezen voor een sim only abonnement. Dit komt omdat de kosten eigenlijk zo laag kunnen worden gehouden hiermee dat zelfs voor de kleine gebruiker het niet veel hoeft te kosten.

Sim only abonnement voor nog geen 10 euro

Voor nog geen 10 euro per maand kun je al een knap sim only abonnement hebben met bijvoorbeeld 300 belminuten/sms’jes. Kleine gebruikers zullen hier makkelijk mee toekomen en in de meeste gevallen zelfs op overhouden. Overhouden op je bundel is helemaal niet erg, want deze kun je 9 van de 10 keer gewoon meenemen naar volgende maand, zodat je dan alsnog kunt profiteren van wat je hebt over gehouden. Nou zul je als kleine gebruiker niet veel hebben aan de belminuten/sms’jes die je overhoudt als je toch niet veel verbruikt.

Bovenstaande voorbeeld geldt dan voor 300 belminuten/sms’jes, maar je kunt ook nog zeker lager gaan. Bij de meeste providers heb je namelijk ook nog de keuze om te kiezen voor 100 belminuten/sms’jes. Als je voor 300 al minder dan 10 euro betaalt kun je nagaan dat je 100 belminuten/sms’jes al helemaal voor een prikkie hebt.