Onbeperkt mobiel internet

Het klinkt natuurlijk heel mooi, onbeperkt internet op je mobiele telefoon, maar is het eigenlijk wel haalbaar. Wij gaan je vertellen of onbeperkt mobiel internet überhaupt nog haalbaar is en zo ja, bij wie je dan moet zijn om van deze dienst gebruik te kunnen maken.

Is onbeperkt mobiel internet haalbaar?

Onbeperkt mobiel internet is zeker haalbaar. Er zijn welgeteld 3 providers die deze dienst aan je kunnen leveren voor een laag bedrag per maand. Het zal je namelijk slechts rond de 15 euro per maand kosten om gebruik te kunnen maken van onbeperkt internet. Je kunt hierbij kiezen om het bij een sim only abonnement te kiezen, maar je zou er ook voor kunnen kiezen om er een telefoon bij te nemen. Let wel dat de maandelijkse kosten voor een sim only abonnement met onbeperkt internet lager liggen dan wanneer je daar nog een telefoon aan zou toevoegen.

Providers mobiel onbeperkt internet

Nu je weet dat er dus nog wel mogelijkheden zijn tot onbeperkt internet voor je mobiel wil je natuurlijk graag weten welke provider dit dan kunnen leveren. Daarom hebben we op onze hoofdpagina een mooi overzicht gemaakt met deze providers én we hebben er nog 2 providers aan toegevoegd die zoveel data kunnen leveren dat je eigenlijk geen onbeperkt internet meer nodig hebt omdat de hoeveelheid data groot genoeg is om het een maand mee vol te houden.

Bekijk het overzicht met providers die onbeperkt mobiel internet leveren