Onbeperkt internet prepaid?

Onbeperkt internet is iets wat uitsluitend te verkrijgen is middels een abonnement. Het spreekt waarschijnlijk voor zich, onbeperkt internet met een prepaid sim only bestaat niet. Je kunt via prepaid maar internetten zolang dat er beltegoed op je simkaart staat. Is het beltegoed op, dan komt er een einde aan je internetbezigheden.

Voor veel mensen zal dit een open deur zijn, maar we willen het toch graag even behandelen. Overigens vallen de kosten voor mobiel internet via een prepaid simkaart nog best mee. We pakken weer even Simyo erbij als goedkoopste provider in dit verhaal. Daar kun je nu met een prepaid kaart eenvoudig en goedkoop internetten. Voor 10 euro krijg je bijvoorbeeld voor een hele maand 200 MB.

Nu lijkt 200 MB aan mobiele internetdata misschien wat weinig, maar mensen die prepaid sim only gebruiken zijn over het algemeen toch al niet van die grootgebruikers op de mobiele telefoon. Dat gezegd hebbende is 200 MB een heleboel. Als je wilt internetten zonder limiet is het slim om te kiezen voor een van de sim only onbeperkt internet abonnementen.