Onbeperkt bellen

We hebben het op deze website over sim only onbeperkt internet, maar bestaat er eigenlijk ook zoiets als sim only onbeperkt bellen? Nou, min of meer. Eigenlijk kunnen we gewoon zeggen dat het er niet is. Toch heeft YouFone iets wat je zo kunnen uitleggen als onbeperkt bellen.

Wat YouFone heeft is namelijk “Eindeloos bellen”. Het probleem hiermee is echter dat er geen vaste abonnementskosten aan vast zitten. Achteraf wordt berekend hoeveel je hebt gebeld en op basis daarvan wordt je rekening opgemaakt. Het heet dus eindeloos bellen, maar hoogstwaarschijnlijk is de rekening dan ook eindeloos. We hebben het nog niet getest, maar wij betalen liever van tevoren een x bedrag voor een x aantal minuten.

Na 10 minuten gratis bellen

Bij Telfort is het mogelijk om te kiezen voor een sim only abonnement met maximaal 1000 belminuten. De beltarieven liggen volgens ons wat aan de hoge kant, maar anderzijds kun je na de eerste 10 belminuten het telefoongesprek gratis vervolgen. En aangezien je onbeperkt wilt bellen kan dit wel eens voordelig uitpakken.

Goedkope beltarieven, maximaal 700 belminuten

Bij een goedkope provider als Simyo is het maximum aantal belminuten dat je per maand kunt krijgen 700. Eerlijk gezegd lijkt ons dit meer dan genoeg, in een tijdperk waarin mobiel internet de overhand heeft. Er wordt veel via chat apps als Whatsapp gecommuniceerd, waardoor 700 belminuten behoorlijk veel is. Ben je echt zo’n babbelkous, dan raden we je stiekem toch aan om met 700 belminuten genoegen te nemen gezien de gunstige beltarieven van Simyo.