Maandelijks opzeggen sim only abonnement

Hou gewoon je mobiele telefoon en kies voor een sim only abonnement. Waarom ook niet? Lagere kosten, goedkope tarieven, eigenlijk alles spreekt in het voordeel van het sim only abonnement. De tijd dat je voor lange tijd aan je sim only abonnement vast zit is tegenwoordig zelfs al voorbij. Je hebt providers zoals Simyo die je de mogelijkheid geven om elke maand je sim only abonnement op te zeggen. Hoe mooi is dat!?

Maandelijks opzeggen sim only abonnement

Je hebt dus inderdaad de mogelijkheid om je sim only onbeperkt internet abonnement elke maand op te zeggen, maar er zit wel een keerzijde aan. Doordat een provider je deze optie geeft en ze er dus niet zeker van zijn dat je voor een lange periode aan ze vast zit rekenen ze wel hogere tarieven voor zowel bellen, sms als mobiel internet. Op zich is maandelijks opzegbaar verder nergens goed voor. We nemen toch aan dat je van tevoren goed kijkt bij welke provider je je abonnement wilt afsluiten en vervolgens pas overgaat tot actie. En daarbij is een abonnement van bijvoorbeeld een jaar ook voorbij voor je het weet.

Zeker als je internet bij je sim only abonnement neemt kun je beter kiezen voor een langere looptijd van je abonnement, aangezien je met een maandelijks opzegbaar abonnement dan al gauw een paar euro per maand meer betaalt. Zonde van het geld als je het ons vraagt.

De providers bij wie je kunt kiezen voor een sim only onbeperkt internet abonnement geven je overigens niet de optie om maandelijks op te zeggen. Dan hebben we het dus over Youfone en T-Mobile. Nogmaals, wij vinden het ook eigenlijk een overbodige luxe om een maandelijks opzegbaar abonnement te nemen. Neem je tijd, kies goed en het is nergens voor nodig om deze optie te hebben.