Maak sim only goedkoop

Net zoals dat je sim only zo duur kunt maken als je wilt kun je dit natuurlijk ook zo goedkoop maken als dat je zelf wilt. Als je bijvoorbeeld onbeperkt internet hebt is het goed mogelijk dat je flink kunt bezuinigen op de andere diensten als bellen en sms’en. Aangezien je veelal via internet zult communiceren met je vrienden worden deze diensten haast overbodig.

Kies voor belminuten, maar beperk deze

Natuurlijk kun je niet zonder belminuten. Er zullen zich altijd situaties voordoen waarin je een telefoontje zult moeten plegen en waarin je niet via internet kunt communiceren. In zulke gevallen is het dus wel zo handig om belminuten te hebben. Echter heb je er waarschijnlijk ook niet zoveel nodig. We weten niet hoe vaak je aan de lijn hangt met iemand, maar wat we wel weten is dat steeds minder mensen echt effectief bellen. Communiceren via internet blijkt stukken populairder. Als dit ook bij jou het geval is weet je waar je op kunt bezuinigen.

Sms’jes lijken al helemaal niet meer van deze tijd. Met het zelfde gemak stuur je namelijk een berichtje via Whatsapp en dat kost je nog eens niets ook. Die keuze is dus snel gemaakt en steeds meer mensen laten sms’jes dan ook links liggen.