Looptijd

De looptijd van een sim only onbeperkt internet abonnement is meestal een jaar. Het loont vaak ook om een abonnement te nemen voor een jaar. Bij sommige providers heb je namelijk de keuze tussen een abonnement voor een jaar en een abonnement dat maandelijks opzegbaar is. Kies je voor het laatste, dan betaal je vaak iets meer voor je abonnement.

Als je namelijk een sim only onbeperkt internet abonnement afsluit voor een jaar heeft de provider de zekerheid dat je in elk geval een jaar abonnementskosten betaald. Hierdoor kunnen ze je maandelijkse kosten wat omlaag brengen. Juist omdat het gunstig is om voor een jaar een sim only abonnement af te sluiten is het ook zo belangrijk om een goede keuze te maken.

Aangezien er maar 2 providers zijn die ook daadwerkelijk sim only met onbeperkt internet leveren is het misschien toch slim om ook eens verder te kijken. Want zoals je ondertussen weet is het onbeperkt internet van zowel T-Mobile als YouFone in zekere zin toch beperkt doordat je snelheid omlaag wordt gebracht bij overschrijding van je datalimiet.

Om toch weer even terug te komen bij Simyo (het wordt vermoeiend, maar we zijn dan ook zéér te spreken over de tarieven en service van Simyo), een databundel van 1500 MB kost daar slechts €12,50 per maand. En kies je voor ‘maandelijks opzegbaar’ dan betaal je weliswaar €17,50 maar kun je wel snel zien of je met 1500 MB toekomst ja of nee. En zo niet, dan zeg je op, want zo simpel wordt het je gemaakt bij Simyo. Vandaar ook dat we ze er regelmatig bij betrekken.