Beste sim only onbeperkt internet

Wat is nou de beste aanbieding wat betreft sim only met onbeperkt internet zul je je afvragen. Zoals je ziet is dat Youfone, die slechts €16,99 per maand rekenen voor een internetbundel met 2000 MB waarbij je ook na de 2000 MB nog door kunt gaan met internetten, maar wel met een lagere snelheid.

Niet alleen qua internet is Youfone goedkoop, want ook de tarieven voor bijvoorbeeld bellen zijn heel goed te noemen. Zo heb je voor €19,99 750 belminuten per maand en je kunt er zelfs kiezen voor onbeperkt bellen. Nou geloven we niet echt dat je daar een beroep op gaat doen als je ook al onbeperkt internet hebt, want veel van de communicatie gebeurt dan waarschijnlijk met de gratis app Whatsapp.

Voor €8,99 heb je bij Youfone de beschikking elke maand over 1000 sms’jes. Je kunt dus bij Youfone een aardig bundel samenstellen, maar uiteraard kun je dit ook doen bij de overige aanbieders.

Naast Youfone hanteert ook Tele2 bijzonder goede tarieven. Sowieso vinden wij dat Tele2 alle lof verdient voor de manier waarop ze zich presenteren in de telecom markt. Ze bieden niet alleen goede service, ook met de tarieven is helemaal niets mis. Ten opzichte van de concurrentie vinden wij Tele2 daarom ook zeker een goede keuze. Zeker ook op het gebied van sim only onbeperkt internet abonnementen.